Mijn rol bij Team Sigra

Ik draag diverse stenen bij aan de financiële administratie: transactie-verwerking, grootboek-bewaking, het maken van rapportages, en het optimaliseren van de workflow. Als financial kan ik in vele branches terecht, maar ik werk het liefst voor een organisatie met een bovengemiddelde maatschappelijke betrokkenheid. Bij Sigra gaat die wens ruimschoots in vervulling!

Ik ben trots op

Ik ben er best wel trots op dat ik mag samenwerken met al die keien van mensen. Wat ze precies allemaal doen weet ik niet, dat kan ik niet bijhouden, maar ik voel me constant omringd door slimme en tevens warme collega’s. Personen die je kunt vertrouwen, en dat was grotendeels nieuw voor mij (begonnen feb 2018).

Samenwerken betekent voor mij

Ik werk graag samen omdat dan meerdere talenten worden gecombineerd. Het heeft echter geen zin twee kapiteins op één schip te hebben, dus dat vermijd ik zoveel mogelijk :-P. Ook hou ik van het delegatiepatroon zodat de manager zich niet iedere keer hoeft te verdiepen in de details, en de medewerker meer verantwoordelijkheid krijgt.

Mijn motto

Ik voel me als lid van de ondersteunende afdeling helemaal op mijn plaats.