Online training: “Succesvol online recruitment”

Datum: 
donderdag 25 juni 2020
Tijd: 
11:00 tot 12:00
Locatie: 
Online via GoToWebinar
Voor wie: 
HR- en Communicatieprofessionals, vacaturehouders op zorglocaties
Omschrijving: 

Online training: Succesvol online recruitment

Gegeven door de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

De turbulente arbeidsmarkt vraagt om vernieuwde manieren van werving & selectie en het optimaliseren van (arbeidsmarkt)communicatie. Daarbij heeft het coronavirus de wereld letterlijk op z’n kop gezet en gaat de ‘online wereld’ voor velen van ons open.

Met tools als Skype, Google Meet en Microsoft Teams worden in deze coronatijd veel gesprekken met kandidaten gevoerd.

  • Maar hoe voer je een goed gesprek via video?
  • Hoe zorg je dat kandidaten goed zijn voorbereid?
  • Hoe kun je ‘op de koffie’ of een rondleiding het best digitaal organiseren?
  • En hoe deel je deze informatie met andere ‘vacaturehouders’ wanneer de kennismaking en gesprekken op zorglocaties worden gehouden?

In deze praktische online-training krijg je veel handvatten om zelf het optimale uit online kennismaking en gesprekken te halen, kandidaten hierbij te helpen en leer je ook hoe je de informatie andere vacaturehouders kan betrekken. Daarnaast kun je uiteraard ook jouw vragen inbrengen!

Spreker

Dorien Waasdorp-Slotboom is trainer bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, interim HR manager, spreker en trouwambtenaar. In de functies die zij heeft doorlopen is (online) recruitment een centraal onderdeel. In de afgelopen 15 jaar heeft zij meer dan 1.000 hires gemaakt en ook andere rollen vervuld. Van intake van de vacature bij de lijnmanagers tot het zoeken van nieuwe medewerkers. Van assessor en het voeren van sollicitatiegesprekken tot aan onboarding en het trainen van lijnmanagers. Daarnaast is Dorien is co-auteur van het boek: Zo vind je een baan!

Andere gerelateerde online trainingen

16 juni 2020 van 11.00 tot 12.00 (let op er is een datumwijziging geweest van 11 juni naar 16 juni!)
Online training: Beter werven ook in tijden van corona 

Aanmelden

Deelname =  kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor SIGRA-leden.
Meld je voor één of beide trainingen aan door op deze link te klikken!

Het is niet noodzakelijk om de training van 16 juni te hebben gevolgd om aan de training van 25 juni deel te nemen, de inhoud staat los van elkaar. 
De online-trainingen worden gegeven via GoToWebinar. De instructies en de link om je te registreren volgen uiterlijk een week van te voren.