Wil je meer weten?

Download het informatiepakket door op de link te klikken: NURSE.Festival Noord-Holland.
Lees meer over ervaringen van andere zorg- en welzijnsorganisaties, wat je als werkgever kunt afnemen (opties op de beurs), contactgegevens van de organisator. Ook delen we impressies met foto’s en sfeerbeelden van edities elders in het land. 

Wat houdt NURSE. in?

NURSE. is hét event voor bijna-afgestudeerden en startende zorgprofessionals uit mbo- en hbo-opleidingen. Tijdens deze dag komen zorg- en welzijnsorganisaties, studenten en starters met elkaar in contact. Met het event willen we studenten en starters beter laten aansluiten op de arbeidsmarkt, en daarmee de uitstroom van afgestudeerde zorg- en welzijnsprofessionals verminderen.

Het NURSE. Festival biedt zorgorganisaties een uitstekende kans om niet alleen contact te leggen met potentiële stagiaires en starters, maar ook om direct de juiste match te vinden. Dit stelt zorg- en welzijnsorganisaties in staat om inhoudelijk te communiceren met studenten, en studenten op hun beurt kunnen beter kiezen welke nieuwe vervolgopleiding, potentiële werkgever en welk type zorg het beste bij hen passen.

Vanwege de overweldigende positieve reacties van diverse mbo- en hbo-scholen na eerdere edities in Midden-Nederland, breiden we het evenement op verzoek uit naar Noord-Holland.