Wie verdient de SIGRA Samenwerkingsaward 2019?

17-06-19
Wie verdient volgens jou de SIGRA Samenwerkingsaward 2019?

Met de SIGRA Samenwerkingsaward richten wij de schijnwerpers op de mooie samenwerkingsinitiatieven en degenen die zich daarvoor inzetten. De winnaar ontvangt een geldbedrag van €1.000,- om zijn of haar samenwerkingsproject een boost te geven. Ken jij een zorg- en welzijnsprofessional die bruggen slaat tussen mensen en organisaties en die het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Meld hem of haar dan gelijk aan!  

De award wordt uitgereikt tijdens de SIGRA-Arbeidsmarktconferentie op 21 november 2019 voor een breed publiek van bestuurders, managers, beleids- en HR-medewerkers en zorgprofessionals.

Wie komt in aanmerking?

De award is bedoeld voor een zorg- en welzijnprofessional die zich sterk maakt voor samenwerking tussen verschillende organisaties en/of andere betrokken partijen, zoals onderwijs en gemeente. Wie genomineerd wordt, voldoet in elk geval aan de volgende criteria. Hij of zij:

• Stimuleert en brengt regionale samenwerking op gang;
• Heeft hart voor het vak en zet de cliënt of patiënt altijd voorop;
• Levert een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van zorg & welzijn door zijn/haar inzet voor cliënten en/of collega’s;
• Zet zich actief in voor het gezamenlijk belang en opereert organisatie-overstijgend.

Hoe draag je iemand voor?

Ken jij een zorg- en welzijnprofessional die voldoet aan decriteria en die jij graag in het zonnetje wil zetten? Vul dan vóór maandag 30 september het aanmeldingsformulier in

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Begin oktober komen wij graag langs voor een kort interview en filmpje met de genomineerde.

De jury (bestaande uit de winnaars van voorgaande jaren) kiest de winnaar uit de ingezonden nominaties. Benieuwd naar de winnaars van voorgaande jaren? Bekijk ze hier!