SIGRA Samenwerkingsaward 2015 naar Elvira van Dusseldorp van Cordaan

18-11-15
SIGRA - Uitreiking SIGRA Samenwerkingsaward 2015

Elvira van Dusseldorp, manager Mobiliteit van Cordaan, won op 13 november de SIGRA Samenwerkingsaward 2015. Ze kreeg de award voor haar initiatief voor het digitale mobiliteitsplatform Zorg Werkt Zeker.

De jury - onder andere bestaande uit de winnaar van de Samenwerkingsaward 2014, Sylvia Bazuin van OLVG West - vindt dat Elvira met haar initiatief de regionale samenwerking verbetert en stimuleert en een  belangrijke bijdrage levert aan het HRM-beleidsproces. De prijs bestaat uit een persoonlijke attentie en een geldbedrag van 1000 euro, dat besteed mag worden aan een samenwerkingsproject naar keuze.

Samenwerken is mensenwerk en dat is voor SIGRA een belangrijke kernwaarde. Daarom heeft SIGRA de ‘SIGRA Samenwerkingsaward’ in het leven geroepen. Deze wordt jaarlijks uitgereikt aan de persoon die zich dat jaar in SIGRA-verband buitengewoon inzette voor samenwerking.

Zorg Werkt Zeker

Behoud van gekwalificeerde medewerkers in de zorgsector en het helpen van medewerkers bij het vinden van nieuw werk. Dat zijn de belangrijkste doelen van het digitale mobiliteitsplatform Zorg Werkt Zeker.

Het platform biedt werkgevers en werkzoekenden een veilige plek om elkaar te vinden en samen kansen te creëren. Een snelle en eenvoudige matching van kandidaten en vacatures vergroot en versnelt de mobiliteit van medewerkers tussen organisaties en biedt nieuwe kansen voor (dreigend) boventalligen en medewerkers waarvan het tijdelijk contract niet wordt verlengd. Daarnaast biedt het mogelijkheden voor vrijwillige mobiliteit.   

Het Mobiliteitsplatform is een gezamenlijk initiatief van SIGRA, Amsta, Amstelring, BovenIJ Ziekenhuis, Cordaan, GGZ inGeest, Odion en VUmc. Inmiddels sluiten ook andere organisaties aan, zoals Brentano en  Zonnehuisgroep Amstelland. Ook het OLVG, het Amstelland Ziekenhuis, het Flevoziekenhuis en het AMC hebben de intentie uitgesproken om per 1 januari 2016 aan te sluiten.

Ook aansluiten als zorgaanbieder? Neem dan contact op met Anne de Boer van SIGRA

Meer informatie op zorgwerktzeker.nl