Meld scale-ups aan voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2018 & kom zelf naar de regionale voorronde op 23 januari

28-11-17
Nationale Zorginnovatieprijs 2018 - SIGRA

Op donderdag 15 maart wordt de Nationale Zorginnovatieprijs 2018 uitgereikt. De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase. Ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak een duwtje in de rug gebruiken om hun bedrijf echt tot een succes te maken. Op 23
januari organiseren we een regionale voorronde om vanuit onze regio een afgevaardigde aan te dragen.

Met de geldprijs kunnen de winnende zorginnovaties een volgende stap zetten in de ontwikkeling van zijn bedrijf. Ook krijgen de winnaars toegang tot het netwerk van zorginnovatie.nl en de betrokken regiopartners. Zo kunnen we het succes van innovaties samen versnellen. Dit jaar wordt er zowel een vakjuryprijs als een publieksprijs uitgereikt. De winnaar van de vakjuryprijs ontvang een geldprijs van € 10.000. De winnaar van de publieksprijs ontvangt een geldprijs van € 5.000.

Regionale voorronde 23 januari

SIGRA organiseert samen met Amsterdam Economic Board, Rabobank en de Kamer van Koophandel op 23 januari 2018 de regionale voorronde voor de Zorginnovatieprijs 2018.
Uit alle inschrijvingen worden de 8 meest veelbelovende zorginnovaties geselecteerd uit de provincies Noord-Holland en Flevoland. Deze genomineerden krijgen de kans zich op 23 januari te presenteren aan een jury en het (regionale) publiek. Op 23 januari start het programma rond 15.30 uur en wordt rond 18.30 uur afgesloten. SIGRA leden zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. U kunt zich hier alvast aanmelden. Details over het programma volgen in december. Het pitch event is een onderdeel van de ehealth Week 2018.

Meedoen?

Kent u een innovatieve onderneming in de opschalingsfase die u wilt voordragen? Attendeer hen dan op het evenement en zorg ervoor dat zij zich vóór 31 december 2017  hier  hebben aangemeld!

Nog even alle belangrijke data op een rij: