Lancering Carrièrewijzer voor zij-instromers en herintreders

20-03-19
SIGRA - Carrièrewijzer zij-instromers en herintreders

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn is onze nieuwe brochure Kom werken in zorg & welzijn, Carrièrewijzer voor zij-instromers en herintreders, gelanceerd. De brochure geeft onder meer informatie over de verschillende werkvelden en beroepen in zorg en welzijn, opleidingsmogelijkheden, salaris en arbeidsvoorwaarden. Ook vertellen drie zij-instromers hoe zij de overstap naar zorg en welzijn maakten en waarom.

Werken en leren

Nu er volop kansen zijn in zorg en welzijn en de sector veel aandacht krijgt door bijvoorbeeld de Ik Zorg campagne, krijgt SIGRA veel vragen van potentiële zij-instromers en herintreders. Wat is er mogelijk als je zowel wilt werken als leren in zorg en welzijn? Welke opleidingen en functies zijn er allemaal? Hoe zit het met (behoud van) salaris? De brochure geeft antwoord op deze vragen en verwijst naar nuttige websites.

Digitale of gedrukte versie

Roland Sluijter, één van de zij-instromers die zijn verhaal doet in de brochure, overhandigde de brochure tijdens de informatie- en banenmarkt van UWV en SIGRA vorige week aan Daniëlle van der Eerden, beleidsadviseur van RegioPlus. Heeft u interesse in de digitale of papieren versie? Download hier de brochure of neem contact op met Lize Dieterink, voor een gedrukt exemplaar of vragen over de publicatie.