Doe mee en inspireer jongeren voor zorg en welzijn

21-06-19
Doe mee en inspireer jongeren voor zorg en welzijn - SIGRA

Jongeren weten vaak nog niet goed wat er te koop is op de arbeidsmarkt, laat staan dat zij kunnen kiezen uit de grote diversiteit aan beroepen in zorg en welzijn. Daarom slaan jINC en SIGRA de handen ineen om jongeren een bewuste keuze voor een toekomst in zorg en welzijn te laten maken.

Samen willen we jongeren (tussen de 8 en 16 jaar) kennis laten maken met de sector zorg en welzijn. In groepjes van acht leerlingen gaan zij op bezoek bij een zorg- of welzijnsorganisatie, om zo een kijkje in de keuken te nemen en de handen uit de mouwen te steken. Doe ook mee en grijp deze kans om toekomstige medewerkers een realistisch beroepsbeeld te geven!

Hoe doe je mee?

Ontvang in de week van 28 oktober t/m 1 november 2019 een groep van acht jongeren uit het voortgezet- of basisonderwijs en bied ze een actief programma van 2,5 uur aan. Wij denken graag mee over een op maatgerichte invulling voor uw organisatie. Deelname is gratis.

Aanmelden en informatie

Wil je nader geïnformeerd worden neem dan contact op met Waheeda Abdoelrahman via 06-58084200 of zorgvoorscholen@sigra.nl.

Over jINC

jINC vindt dat ieder kind een eerlijke start verdient op de arbeidsmarkt. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het helaas niet. Tijdens deze week laat JINC, in samenwerking met SIGRA, jongeren die opgroeien met een sociaal-economische achterstand kennismaken met de mogelijkheden die onze sector te bieden heeft. Door mee te doen met, maak je direct impact op jongeren die dit goed kunnen gebruiken en investeer je daarnaast in de medewerkers van de toekomst.