Besparing door koppeling SectorplanPlus- en Praktijkleren portal

22-07-19
werkend leren door praktijkleren

Goed nieuws voor organisaties die in schooljaar 2018-2019 leerwerkplekken voor BBL-en/of HBO duaal leerlingen hebben aangeboden. Naast SectorplanPlus kan er ook gebruik worden gemaakt van de subsidieregeling Praktijkleren. Het gaat dan om een bedrag van maximaal € 2.700,- per leerling per jaar!

Subsidie Praktijkleren

De 14 regionale werkgeversorganisaties hebben Gilde BT de opdracht gegeven een link te bouwen tussen het portal dat gebruikt wordt voor de verantwoording van het SectorplanPlus en het portal Zorg Praktijkleren van Gilde BT.  Daardoor kan informatie worden 'overgepompt' (in opdracht van de zorginstelling ) en kan de instelling tegen een aantrekkelijk tarief en makkelijk de subsidie Praktijkleren aanvragen. Dit geldt ook voor niet SectorplanPlus deelnemers.

Het levert zorginstellingen mogelijk een behoorlijke besparing op. Subsidie-adviesbureaus vragen tussen de 10 en 20% fee, over max. € 2.700.- per deelnemer per jaar. Het aanbod dat er nu ligt is stukken lager, tussen de € 75.- en € 130.- per deelnemer per jaar. 

Aanvragen?

Dit kan eenvoudig via een bestaand SectorplanPlus account. In deze folder wordt uitgelegd hoe je dat stap voor stap kan doen. Medio augustus wordt de Zorg-Praktijkleren portal opengesteld.

Vragen? 

Voor meer informatie ga naar www.zorg-praktijkleren.nl
mail naar info@zorg-praktijkleren.nl  
of bel met 088 – 00 84 580 (backoffice Zorg Praktijkleren)

Folder Aanvragen subsidie Praktijkleren