Eerste vlogtraining is gestart. Inschrijven voor januari kan nog!

15-10-18
SIGRA - vlogtraining

De eerste vlogtraining is donderdag 18 oktober gestart. Voor de training die start op 22 januari zijn nog enkele plaatsen vrij. In de uitgebreide vlogtraining ‘Van interne trots naar extern werven’ leren ervaren vloggers aan zorg- en welzijnsmedewerkers hoe ze een positief imago voor de sector creëren. En tegelijkertijd hoe ze een realistisch beeld neerzetten.

Inschrijven

Voor de training die start op 22 januari zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Meld je hier aan voor de vlogtraining 

We krijgen veel enthousiaste reacties op de vlogtraining en bieden daarom een extra training aan die start in februari. Nadere informatie hierover volgt later. Mocht je al interesse hebben voor de training in februari dan horen wij dat graag. Neem contact op met Lize Dieterink

Training door ervaren vloggers

De training is opgezet in samenwerking met andere regio’s (waaronder UtrechtZorg) en Walt Wonder Schmidt en Just K. - twee partijen die gespecialiseerd zijn in het geven van vlogtrainingen. Zij leiden op tot volwaardig vlogger en zetten daarbij de kracht van authenticiteit en persoonlijkheid in. Gedurende de training maken zij van de aangeleverde beelden van de cursisten 3 complete, professioneel gemonteerde vlogs.

Inhoud vlogtraining

De training bestaat uit 5 deelsessies van elk ongeveer 3 uur. Een groep bestaat uit (maximaal) twaalf medewerkers.

  • Sessie 1: Introductie. Na een inleiding met theoretisch kader stel je een plan van aanpak op (met daarin doel, doelgroep en boodschap), kies je een type vlog en werk je een format voor een serie uit.
  • Sessie 2: Script. Hoe bouw je een vlog op? Hier ga je daadwerkelijk aan de slag met filmen met aandacht voor: wat voor materiaal heb je nodig, hoe kom je in beeld en welke beelden stuur je op voor montage naar de vlogtrainer?
  • Sessie3: Verdiepen. Je werkt aan je persoonlijke stijl, maakt keuzes op het gebied van imago, verdiept je in montagetechnieken en leert hoe je het bereik van je vlog vergroot.
  • Sessie 4 & 5: Opfrisworkshop. Je gaat dieper in op technieken, deelt ervaringen etc.

Trainingsdata            

Groep Oktober 2018       locatie: Revalidatie- en verpleeghuis Vreugdehof, De Klencke 111, 1083 HH Amsterdam

18   oktober

25 oktober

1 november

10 januari

 28   maart

 

Groep Januari 2019       locatie: SIGRA, Maassluisstraat   574A, Amsterdam

22   januari

29 januari

5 februari

12 maart

28 mei

 

Groep Februari 2019    locatie: volgt

28 februari     

7 maart

14 maart 

16 mei 

4 juli 

Alle trainingen vinden plaats in de ochtend, van 9.00 – 12.00 uur

Kosten

Dankzij collectieve inkoop van vlogtrainingen kunnen we SIGRA-leden een voordelig tarief bieden. Daarnaast neemt SIGRA de kosten voor 3 vlogmontages per deelnemer op zich. De eigen bijdrage per deelnemer bedraagt €850,-. Prijzen zijn exclusief btw en gelden voor leden van SIGRA. 

Vragen?

Wil je meer informatie over de vlogtrainingen, neem dan contact op met Lize Dieterink, communicatiemedewerker bij SIGRA, via 06 – 58084212 of communicatie@sigra.nl  

Meld je hier aan voor de vlogtraining