Digicoach

In het emagazine lees je bijvoorbeeld meer over het inzetten van digicoaches in de organisatie en hoe je deze rol of functie kunt borgen binnen je organisatie. De digicoach heeft een centrale rol in het werken aan digitale vaardigheden; zij kunnen de digitale starter op weg helpen om meer digitaal vaardig te worden, met meer werkplezier en efficiënter werken tot gevolg.

Subsidieregelingen

Het emagazine houdt je ook op de hoogte van regelingen waarmee je het verbeteren van digitale vaardigheden kunt (mede) financieren. Zo kunnen organisaties in zorg en welzijn een voucher aanvragen om medewerkers op te leiden tot digicoach. Op 1 juni 2021 opent de derde en laatste ronde voor deze subsidie. Wees er snel bij, want tijdens de laatste ronde waren alle vouchers binnen 24 uur vergeven!

Lees het emagazine Samen digitaal vaardig.

Het emagazine Samen digitaal vaardig wordt elke kwartaal geactualiseerd met nieuwe praktijkvoorbeelden. Het emagazine is een samenwerking van leden van Sigra, VBZ, het VWS regioteam en de landelijke coalitie Digivaardig in de zorg van ECP.

Meer informatie