Expertteam Niet Aangeboren Hersenletsel

Ondersteuning bij vragen op het gebied van NAH

Bent u op zoek naar zorgaanbod? Er zijn diverse organisaties die aanbod bieden op het gebied van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Klik op één van de regio's hieronder en bekijk wat het aanbod in uw regio is.

Heeft u vragen of advies nodig van het Expertteam? Dit kan per mail (vul daarvoor het invulformulier in) of telefonisch door middel van een terugbelverzoek.

De coördinator en aanspreekpunt van het Expertteam NAH is Mark van Duin.
Uw vraag wordt voorgelegd aan het Expertteam NAH. Zij geven algemene informatie of gericht advies op uw vraag.

Bent u op zoek naar meer informatie?

Hier vindt u een overzicht van relevante websites met betrekking tot NAH. Bijvoorbeeld algemene informatie over NAH, mantelzorg, de patiëntenvereniging, zorgaanvragen en ervaringsdeskundigen.

Expertteam NAH

Het Expertteam NAH is onderdeel van het Expertisenetwerk Niet Aangeboren Hersenletsel. Het Expertteam NAH geeft advies over het vinden van passende zorg. Bijvoorbeeld behandeling, wonen, begeleiding en andere vormen van hulpverlening. Het team bestaat uit professionals die werkzaam zijn bij verschillende organisaties die elk gespecialiseerd is in NAH. Zij zijn goed op de hoogte van de bijkomende problematiek en de mogelijkheden voor deze mensen in de regio. Voorbeelden van aangesloten experts zijn een verpleeghuisarts, revalidatiearts, psycholoog, ambulant begeleider en een maatschappelijk werker. Het team stelt geen diagnoses, maar kan de cliënt, hun naasten of zorgverlener wel richting de juiste weg wijzen door het netwerk en deskundigheid van de experts.