Expertteam Niet Aangeboren Hersenletsel

Het Expertteam Niet Aangeboren Hersenletsel, ook wel Expertteam NAH, is onderdeel van het Expertisnetwerk Niet Aangeboren Hersenletsel. Het Expertteam NAH geeft advies over het vinden van passende zorg, zoals behandeling, wonen, begeleiding en andere vormen van hulpverlening. Het team bestaat uit professionals die werkzaam zijn bij verschillende organisaties die elk gespecialiseerd in Niet Aangeboren Hersenletsel. Zij zijn goed op de hoogte zijn van de bijkomende problematiek en de mogelijkheden voor deze mensen in de regio. Voorbeelden van aangesloten experts zijn een verpleeghuisarts, revalidatiearts, psycholoog, ambulant begeleider en een maatschappelijk werker. Het team stelt geen diagnoses, maar kan de cliënt, hun naasten of zorgverlener wel richting de juiste weg wijzen door het netwerk en deskundigheid van de experts.

Ondersteuning bij vragen op het gebied van NAH

Bent u op zoek naar zorgaanbod? Er zijn diverse organisaties die aanbod bieden op het gebied van NAH. Klik op één van de regio's hieronder en bekijk wat het aanbod in uw regio is.

Heeft u vragen of advies nodig van het Expertteam? Dit kan per mail (vul daarvoor het invulformulier in) of telefonisch door middel van een terugbelverzoek.

De coördinator en aanspreekpunt van het Expertteam NAH is Mark van Duin.
Afhankelijk van de vraag geeft hij algemene informatie of gericht advies door de vraag eerst voor te leggen aan het Expertteam NAH.

Bent u op zoek naar meer informatie?

Bent u op zoek naar relevante websites met betrekking tot NAH? Hier vindt u een overzicht met websites van bijvoorbeeld de patiëntenvereniging, informatie over mantelzorg, informatie over zorgvragen en andere algemene informatie.