Mijn rol bij Team Sigra

Als projectmedewerker ondersteun en begeleid ik verschillende projecten binnen het programma Arbeidsmarkt en Onderwijs. Mijn focus ligt vooral op projecten die vallen binnen het themaleren en Opleiden maar ik houd mij ook bezig met het thema Kiezen voor Zorg en Welzijn.

Ik ben trots op

Op privégebied ben ik trots op mijn vriendin Corine. Zij heeft het syndroom van Down en naast mijn baan bij Sigra ben ik elke woensdag haar trotse, persoonlijk begeleider.

Qua werk ben ik trots op vele collega’s die allen op verschillende wijzen hun krachten en talenten inzetten om bij te dragen aan gezonde, vitale inwoners en professionals in de regio! 

Samenwerken betekent voor mij

Samenwerking betekent voor mij een belangrijke ‘menselijke connectie’ in het belang van- en voor de doelstellingen waaraan we samen als organisatie werken. Ik vind het belangrijk dat men hierin openstaat om gebruik te maken van elkaars expertise, kwaliteiten en talenten. Samenwerken is voor mij dan ook in verbinding zijn met mensen om te kunnen ontwikkelen, zowel zakelijk als persoonlijk.

Mijn motto

Morgen is vandaag alweer gisteren dus maak van elke dag een feestje!