Mijn rol bij Team Sigra

Ik ben als programmaleider en adviseur actief in Noord-Holland, waarin ik projecten en programma’s begeleid binnen het programma Arbeidsmarkt & Onderwijs.

Ik ben trots op

Ik ben heel trots op mijn drie dochters, elk met hun eigen karakter en talenten! Zij vormen voor mij ook dagelijks een spiegel om het belang te zien van goede begeleiding in leren en ontwikkelen.

In mijn projecten probeer ik deze focus tot uiting te brengen door de organisaties in onze regio’s te inspireren en begeleiden op het gebied van anders (samen)werken, innoveren, leren en ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Een mooie ontwikkeling van het afgelopen jaar waar ik aan heb gewerkt was het platform Opkop.nl. Een platform wat door samenwerking met andere sectoren (Agri, Techniek en Leisure) is ontstaan en waarmee alle mooie organisaties in de Kop van Noord-Holland hun kansen kunnen laten zien en hun verhaal kunnen vertellen.

Samenwerken betekent voor mij

Elkaar versterken en uitdagen tot een andere blik en aanpak, in wederzijds vertrouwen! Doe het samen, maar denk zelf. Juist door een eigen perspectief in te brengen, breng je een netwerk en een samenwerking verder. Mooi om aan dit proces vanuit Sigra bij te kunnen dragen in alle regio’s.

Mijn motto

Een wijde blik verruimt het denken.