Samen voor betere zorg en welzijn

Na de opening van Maurice van Bruggen (voorzitter HR-netwerk Cure, Noordwest Ziekenhuisgroep) en Petra Egbers, (voorzitter HR-netwerk KAM, Ons Tweede Thuis) vertelde Saskia Schalkwijk (directeur Sigra) welke kansen de fusie Sigra en Samen Voor Beter Zorg van 1 juli biedt en welke impact het heeft op Arbeidsmarkt & Onderwijs
 

Elkaar weer echt ontmoeten tijdens de 1,5 daagse

Na een aantal jaren zagen we elkaar weer fysiek. Daarom was het ook een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Kennismaken deden we op een creatieve manier door middel van een Sigra samenwerkingsspel.


Lancering vernieuwde Facts & Figures

Auke Klijnsma (Manager A&O van Sigra) lanceerde de nieuwe digitale Fact & Figures: een belangrijke stap in het meer datagedreven werken. Lees daar in dit nieuwsbericht meer over.


Samenwerken in tijden van transitie

Tijdens de tweede dag van de 1.5 daagse maakte Manfred van Doorn (leiderschapstrainer) een verdieping op het thema samenwerken in tijden van transitie. Om zorg en welzijn als werkgebied aantrekkelijk te houden is innovatie op verschillende gebieden van belang. Manfred ging in op de verschillende niveaus van leiderschap waarop zich de grote veranderingen aan het voltrekken zijn. Dit deed hij op een interactieve manier met filmbeelden en de analyse hiervan.


Op naar mooie samenwerkingen en resultaten in 2023

Naast de inhoudelijke onderdelen is er ’s avonds weer hard gestreden voor de winst van de pubquiz. De 1,5 daagse was dit jaar extra feestelijk, omdat voor het eerst ook de organisaties uit de regio’s Kennemerland, Amstelland en Meerlanden waren aangesloten. Daarmee is de samenwerking in Noord-Holland op het gebied van Arbeidsmarkt & Onderwijs nog verder versterkt.

2vrouwen-wandelen-lache

De Sigra HR-netwerk 1,5 daagse

Op de 1,5 daagse komen de eindverantwoordelijken HR uit alle Sigra-regio’s bij elkaar om de ontwikkelingen binnen de zorg- en welzijnssector te bespreken. We wisselen informatie, kennis en ervaringen met elkaar uit. Ook bepalen we samen de speerpunten voor het jaarplan Arbeidsmarkt.

Contact voor meer informatie