Cliënten behouden zelfstandigheid en eigen regie

Het toepassen van dit soort slimme technologieën kan alleen samen. Door samen te werken, kennis te delen en afspraken te maken over hoe we de zorg organiseren, kunnen we zorgtechnologie en digitale zorg naar een hoger niveau tillen. Dat is ook de ambitie van het programma Maximaal Digitaal, waarin zorg- en welzijnsorganisaties in Amsterdam en Amstelland-Meerlanden hun krachten bundelen. Samen zetten ze zich actief in voor een langer zelfstandig leven van ouderen en een toegankelijkere zorg. Sigra neemt deel aan het kernteam.

Bekijk het filmpje waarin Inge Borghuis, bestuurder bij Amstelring, en Thijs Houtappels, bestuurder Zonnehuisgroep Amstelland meer vertellen over Maximaal Digitaal en de organisaties die deelnemen. De tekst gaat na het filmpje verder. 

Doe mee

Ontdek op 7 maart van 14.30 tot 16.00 uur tijdens de online aftrap van Maximaal Digitaal hoe digitale zorg en zorgtechnologie het werk van zorg- en welzijnsmedewerkers kan verlichten en leuker kan maken. Het programma biedt interactieve sessies, deelt succesverhalen en er is ruimte voor vragen en inzichten van medewerkers. 
 

Voor wie

Deze sessie is bedoeld voor professionals in zorg en welzijn.
 

Meld je aan

Ga naar maximaal-digitaal.nl om je aan te melden en kom op 7 maart meer te weten over Maximaal Digitaal en de impact van zorgtechnologie. Na je aanmelding ontvang je alle details. 

 

Meer informatie