Mijn rol bij team Sigra

Ik ondersteun diverse netwerken binnen Sigra, namelijk de expertisenetwerken Autisme en LVB 18+ en het Transmuraal Platform Amsterdam. Wat dit inhoudt? Ik zorg ervoor dat de netwerken vooruit worden geholpen: ik houd de uit te voeren acties scherp in het vizier, schrijf mee met beleidsstukken en adviseer hier in en ik zorg voor verbinding met andere netwerken in de stad of met belangrijke stakeholders. Ik ben eigenlijk de spin in het web. Een erg leuke rol!

Ik ben trots op

Allereerst ben ik trotse moeder. Ik geniet ervan hoe mijn man en ik ons leven hebben ingericht. Er is balans tussen lekker leven, ouderschap en werk. Het liefst zijn we op het strand of in verre oorden, de mooiste golven achterna jagend.

Ook ben ik trots op mijn carriërestappen. Ik begon als fysiotherapeut in een ziekenhuis, heb na mijn master als teamleider gewerkt in de ouderenzorg, en zit nu goed op mijn plek bij Sigra. Het is me steeds duidelijker geworden wat ik graag doe: niet alleen mensen helpen, maar zorgen voor verbindingen in de stad en organisaties verder helpen met maatschappelijke samenwerkingsvraagstukken. Mijn werk doet er toe!

Samenwerken betekent voor mij

Goed naar elkaar luisteren om er achter te komen wat de gemeenschappelijke visie en missie is en zo concrete doelen met elkaar afspreken. Verschillen mogen er zeker zijn, zolang de gemeenschappelijke deler niet uit het oog verloren gaat. Als de basis goed zit, kan er zoveel moois ontstaan!

Mijn motto

Follow the feelgood.