Veelbelovende start-ups

Ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak een duwtje in de rug gebruiken om hun onderneming echt tot een succes te maken. De Zorginnovatieprijs brengt veelbelovende start-ups uit Noord-Holland samen, die strijden voor een kans om door te gaan naar de nationale finale van de Zorginnovatieprijs 2024 tijdens het Health Valley event op 21 maart. Hosting partner Kadans zal aan het einde van het event het nieuwe gebouw Plus Ultra Amsterdam officieel openen.

Programma

Op het programma staan onder andere presentatie door Bart Geerts, CEO van Healthplus.ai, winnaar van vorig jaar, de vier pitches door de genomineerden van 2024AugmeditEllogon.aiKepler Vision en Layco en een paneldiscussie met Michel Leemhuis (Kadans), Jeroen Heijs (EZ), Marlies Schijven (AUMC) en Alexander Scholtes (Gemeente Amsterdam) o.l.v. Quincy Dalh.

Zorg2025 partners

Zorg2025 organiseert jaarlijks de regionale voorronde van de Zorginnovatieprijs: een prijs voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase. De Zorg2025 partners, Sigra, ROM InWestRabobank Amsterdam, Amsterdam AI en Amsterdam Economic Board, zetten zich daarmee in om innovatie in zorg en welzijn te versnellen.

Meld je nu aan

Mis deze kans niet om contact te leggen met mede-innovators en een inkijkje te krijgen in de toekomst van de gezondheidszorg. Deelname is gratis, registratie is verplicht. Meld je hier aan om zeker te zijn van een plek.