Ontdekdezorg: zichtbaarheid het hele jaar door

Sigra organiseert al tien jaar de Ontdekdezorg Week in maart, gericht op het informeren en inspireren van zij-instromers en herintreders. In 2023 gaat de Ontdekdezorg campagne verder met de kracht van herhaling en continuïteit, zichtbaar het hele jaar door en extra aandacht in maart, juni en oktober.

Als zorg- en welzijnsorganisatie kun je inspelen op deze campagne door jouw activiteiten te verspreiden en aan te melden via de agenda op komwerkeninzorgenwelzijn.nl/activiteiten. Zo kunnen zij-instromers en herintreders zich het hele jaar oriënteren in zorg en welzijn.

Wil jij geschikte kandidaten vinden voor jouw organisatie? Meld dan jouw activiteiten aan en ontdek samen met Sigra de kracht van herhaling voor het hele jaar door aandacht voor carrièreswitchers en herintreders. Neem bij vragen contact op met Renske van der Linden via RvdLinden@sigra.nl.

Ik zorg postercampagne

Informatiemarkten voor zij-instromers en herintreders

Samen met UWV Werkgeverspunten, onderwijs en regionale samenwerkingspartners organiseren we informatiemarkten in de Sigra-regio’s voor de doelgroep (zij)-instromers en herintreders.   

Nationale banenbeurzen

Sigra staat met een grote stand op banenbeurzen zoals de CareerXperience en de Nationale Carrièrebeurs. Leden die dat willen, kunnen aansluiten. Sigra vergoedt een groot deel van de kosten.

Voorlichtingsmateriaal

Op ons YouTube-kanaal zijn filmpjes te zien met inspirerende persoonlijke verhalen van zij-instromers en in zorg en welzijn. Voor zij-instromers en herintreders hebben we een carrièrewijzer ontwikkeld.

Meedoen

Geïnteresseerden die op de activiteiten afkomen, zijn vooral benieuwd naar werk-leermogelijkheden bij werkgevers. Bied je als werkgevers leerbanen aan en wil je meedoen? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie