Mijn rol bij team Sigra

Als programmaregisseur Amsterdam Vitaal & Gezond ben ik het gezicht van de samenwerking in de regio. Ik heb een spilfunctie in een beweging van gemotiveerde partijen die samen het zorg- en welzijnsveld in Amsterdam transformeren. 

Ik ben trots op

Privé ben ik trots op ons zelfbouwhuis in Amsterdam-Noord waar ik met mijn mooie gezin sinds 2015 woon. En waar we met elkaar een hele fijn buurt hebben gecreëerd waarin iedereen elkaar helpt. Binnen Amsterdam Vitaal & Gezond ben ik er trots op hoe het lukt om alle partijen met elkaar samen te laten werken en ook dat we de plekken waar het schuurt niet uit de weg gaan. 

Samenwerken betekent voor mij

Dat je met elkaar meer voor elkaar krijgt dan alleen. Het meeste plezier bij samenwerken krijg ik als ik met mensen samenwerk die een ander perspectief of kennis hebben dan ikzelf. Op die manier vind je met elkaar de beste en creatieve oplossingen. Een goede basis van vertrouwen is dan heel belangrijk. Dat bouw ik op door goed naar de ander te luisteren en iedereen zijn rol te laten spelen in de samenwerking.

Mijn motto

Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself (Rumi).