Aanmelden

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Je bent van harte welkom bij de online informatiebijeenkomst op 2 november. Meld je aan via het onderstaande aanmeldformulier.

Wat houdt NURSE. in?

"NURSE. richt zich op bijna afgestudeerde studenten en starters van de mbo- en hbo-opleidingen zorg en welzijn die zich oriënteren op de arbeidsmarkt. Tijdens deze dag komen zorgorganisaties, studenten en starters in contact met elkaar. Het hoofddoel is om studenten en starters beter te laten aansluiten op de arbeidsmarkt, en daarmee de uitstroom van afgestudeerde zorg- en welzijnsprofessionals te verminderen.

Het NURSE. Festival biedt zorgorganisaties een uitstekende kans om niet alleen contact te leggen met potentiële stagiaires en starters, maar ook om direct de juiste match te vinden. Dit stelt zorgorganisaties in staat om inhoudelijk te communiceren met studenten, en studenten op hun beurt kunnen beter kiezen welke nieuwe vervolgopleiding, potentiële werkgever en welk type zorg het beste bij hen passen.

Vanwege de overweldigende positieve reacties van diverse mbo- en hbo-scholen na eerdere edities in Midden-Nederland, breiden we het evenement op verzoek uit naar Noord-Holland.”


 

Aanmeldformulier voor 'Informatiebijeenkomst NURSE. Festival Noord-Holland (online)'

Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dit vind je terug in onze privacyverklaring

Ik heb kennisgenomen van de privacyverklaring en ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens.