Iedereen kan meedoen

Iedereen kan zich aanmelden voor Hacking Health Amsterdam. Een team bestaat idealiter uit leden met verschillende achtergronden, bijvoorbeeld een ondernemer, een programmeur, een gamedesigner, een zorgprofessional en een student. Je kunt aan de hackathon meedoen als 'uitdager' of als 'oplosser'.

Het programma is verspreid over drie dagen. Voor zowel uitdagers als oplossers geldt dat zij aan alle drie de dagen (donderdag vanaf 16.00 uur tot zaterdag 18.00 uur) deelnemen en op een mooie locatie in Amsterdam  in een team werken aan een waardevol prototype. Deelname is gratis. 

Uitdager

Werken aan jouw vraagstuk

Ervaar of zie jij een probleem, knelpunt, uitdaging met betrekking tot geluk en gezondheid in Amsterdam? Breng deze in en werk tijdens de hackathon met een team aan een oplossing. Je presenteert jouw uitdaging op de website van Hacking Health Amsterdam samen met de andere uitdagers. Vervolgens vormen we een divers team van oplossers die met jou aan de slag gaan tijdens de hackathon.
 

Oplosser

Werk mee aan het oplossen van een van de uitdagingen

Zet jouw ervaring, skills en inspiratie in voor meer geluk en gezondheid in Amsterdam door deel te nemen als hacker. Voor de start van het evenement sluit je je aan bij één van de uitdagers door de onderwerpen van jouw voorkeur op te geven. Tijdens de hackathon werk je samen met jouw team aan een flitsende oplossing.

Meer weten over Hacking Health Amsterdam 2022? Kijk op de website van Hacking Health Amsterdam

Deelnemers aan Hacking Health Amsterdam