Thema's lustrumeditie

Dit jaar werken we aan uitdagingen op drie thema’s:

Gelijke kansen op gezondheid
Preventie of toegankelijkheid, kwaliteit of passend aanbod van zorg/ondersteuning die nu zorgt voor ongelijkheid. 

Gezonde en gelukkige professionals
Werkplezier en/of vitaliteit van zorg of welzijnsprofessionals. 

Doorontwikkeling van innovaties
Het doorontwikkelen van een uitdaging uit een eerdere editie van Hacking Health Amsterdam. 

Meer weten over Hacking Health Amsterdam 2023? Kijk op de website van Hacking Health Amsterdam.

Iedereen kan meedoen

Iedereen kan zich aanmelden voor Hacking Health Amsterdam. Een team bestaat idealiter uit leden met verschillende achtergronden, bijvoorbeeld een ondernemer, een programmeur, een gamedesigner, een zorgprofessional en een student. Je kunt aan de hackathon meedoen als 'uitdager' of als 'oplosser'.

Het programma is verspreid over drie dagen. Voor zowel uitdagers als oplossers geldt dat zij aan alle drie de dagen deelnemen en op een mooie locatie in Amsterdam  in een team werken aan een waardevol prototype. Deelname is gratis. 

Uitdager

Werken aan een vraagstuk

Ervaar of zie jij een probleem, knelpunt, uitdaging in zorg en welzijn in Amsterdam? Breng deze in en werk tijdens de hackathon met een team aan een oplossing. Je komt in voorbereiding op de hackathon naar één van de twee voorbereidingsworkshops. Bij de start van de hackathon pitch je jouw uitdaging en sluit een divers groepje van oplossers zich bij jou aan. De rest van de hackathon werk je met jouw team aan een oplossing.

Oplosser

Werk mee aan het oplossen van één van de uitdagingen

Zet jouw ervaring, skills en inspiratie in door deel te nemen als hacker. Bij de start van de hackathon sluit je je aan bij één van de uitdagers. Tijdens de hackathon werk je samen met jouw team aan een flitsende oplossing.

Deelnemers aan Hacking Health Amsterdam