Deze collega's gingen je voor

Ilse bijvoorbeeld, zij werkt in het onderwijs in het centrum van Amsterdam. ´Ik gebruik de elektrische deelscooter voor mijn woon- werkverkeer, je beweegt makkelijk door de stad en de scooter maakt geen herrie’. Ook voor Sibbeliene is het een uitkomst na een lange nachtdienst in het AMC,  ‘’s nachts rijdt het openbaar vervoer niet meer, ik gebruik deelvervoer dan om thuis te komen’.

Hoe werkt het?

Als je voldoet aan de voorwaarden ontvang je gratis € 100 aan reisvouchers. Deze wissel je in bij de aanbieders van deelfietsen en elektrische deelscooters. Deze voertuigen staan bij OV-punten in de stad en zijn bedoeld voor het afleggen van je laatste woon-werkkilometers of voor zakelijke ritten in de stad.

Hoe meld ik me aan?

Iedere maand kunnen maximaal 150 deelnemers gratis van dit probeeraanbod gebruik maken. Je hebt dan twee maanden om de persoonlijke vouchers op te maken. Elke maand is het 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt', dus meld je snel aan! De actie loopt tot de zomer van 2022. Aanmelden kan op de website van de gemeente Amsterdam. 

Sigra werkt samen met gemeente Amsterdam om werken en wonen in Amsterdam toegankelijker te maken. 

Meer informatie