Over de winnaars

Robert de Jonge van Amsterdam UMC en Anja Leyte van OLVG Lab namen de award in ontvangst, een moment van trots voor het hele team. Het project streeft naar een toegankelijke omgeving in Amsterdam voor bloedafname en materiaalinlevering, mogelijk gemaakt door een digitaal platform. Dit platform faciliteert communicatie tussen labs, patiënten en zorgverleners, wat de diagnostiek significant versnelt en verbetert.
 

felicitaties sigra samenwerkingsaward

Moment van erkenning

Een bijzonder moment was de handdruk tussen de winnaars en Annemieke van der Wal, ook genomineerd, voor het project Housing First Zaanstad. Dit gebaar symboliseert de erkenning van de waardevolle samenwerking in dit project dat daklozen helpt aan een woning en ze ondersteunt om deel te nemen aan de maatschappij.
 

genomineerden

Housing First Zaanstad

Het project Housing First Zaanstad, een samenwerking tussen Leviaan, dnoDoen en het Leger des Heils, met manager Maaike Zweep, was ook een sterke kandidaat. Hun team, samengesteld uit drie verschillende organisaties, biedt kennis, kunde en expertise, gericht op het helpen van een kwetsbare groep in Zaanstad. Het doel? De dakloosheid in Zaanstad opheffen. 

Bekijk het filmpje van de genomineerden en hun projecten. De tekst gaat na het filmpje verder. 

 

 
 

Terugblik op 2021

Yvette Marta van Altra en Max Huber van HVO Querido winnaars van de award in 2021, kwamen ook langs. Twee jaar geleden ontvingen zij de award namens het samenwerkingsverband tussen HVO Querido, Altra en de Blijf Groep (HAB). In dit samenwerkingsverband zetten de organisaties zich gezamenlijk in voor een veilig thuis voor kinderen in de opvang. Door de inzet van multidisciplinaire teams kunnen kinderen en gezinnen beter worden begeleid. Door hulp gericht in te zetten, werken deze organisaties en de gezinnen samen aan een betere toekomst voor de kinderen.

Yvette.Altra
Max.HVO Querido

Hartelijk dank aan iedereen die gestemd heeft. We danken ook de genomineerden en degenen die hen hebben voorgedragen voor hun bijdrage en initiatief. We kijken uit naar de ontwikkelingen die deze inspirerende projecten met zich meebrengen en naar de volgende award over twee jaar.