Bijeenkomsten 'Samen datagedreven werken in zorg en welzijn'

Meld je hier aan voor de bijeenkomsten die georganiseerd worden vanuit de landelijke samenwerking 'Samen datagedreven werken in zorg en welzijn’. Dit project is een initiatief van zorg- en welzijnsorganisaties verenigd in RegioPlus: ZWconnect, Flever, Sigra, WZW, deRotterdamseZorg, Utrechtzorg, WGV Zorg en Welzijn, WGV Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid, Zorg aan Zet, Viazorg, Transvorm en ZorgpleinNoord), Vilans en ActiZ. Bovendien kun je je aanmelden voor de verzendlijst van het landelijke netwerk 'Samen datagedreven werken in zorg en welzijn'. 

Bijeenkomsten

Hieronder kun je je aanmelden voor de landelijke bijeenkomsten van het netwerk 'Samen datagedreven werken in zorg en welzijn'. Een specifiek programma volgt. Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Data 2024
ELSA Ethische, Legale/juridische en Sociale aspecten bij datagedreven werken
Ik meld mij aan om op de verzendlijst gezet te worden van het netwerk, waardoor ik op de hoogte gehouden wordt van activiteiten van het netwerk.

Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dit vind je terug in onze privacyverklaring

Ik heb kennisgenomen van de privacyverklaring en ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens.