Hoe kom je in aanmerking voor extra tegoed?

  1. Informeer je collega over het probeeraanbod
  2. Laat je collega zich aanmelden op www.reizenalseenpro.nl en jouw voor- en achternaam invullen bij de vraag: ‘Hoe heeft u van het probeeraanbod gehoord?’ optie ‘anders’
  3. Stuur zelf een e-mail naar klantenservice@dumoco.nl waarin je aangeeft wie jou heeft aangemeld (voor- en achternaam) en van welke vervoerder je de extra voucher wilt ontvangen.

Je komt in aanmerking voor maximaal 1 extra voucher.

Wat is het probeeraanbod ook alweer?

Amsterdam stimuleert het gebruik van (elektrische) deelfietsen en deelscooters bij medewerkers die in de zorg of het onderwijs werken om zo autoritten in de stad terug te dringen. Met het gratis reistegoed maak je kennis met de voordelen van deelvoertuigen voor de laatste kilometers van het woon-werkverkeer en werk gerelateerde ritten binnen de stad. Het biedt je meer keuzevrijheid en mogelijkheden in de deur-tot-deur reis. Heb je nog geen gebruik gemaakt van het probeeraanbod maar ben je wel geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op amsterdam.nl/reizenalseenpro.

Aanbod (elektrische) deelfietsen en deelscooters

In Amsterdam kan je kiezen uit twee aanbieders voor deelscooters en drie voor deelfietsen.
De afgelopen maanden is er een flink aantal fietsen bij gekomen. Op www.reizenalseenpro.nl staat welke vervoerder in welk deel van de stad aanwezig is. In de app van de aanbieder zie je aantallen en kan je voertuigen bestellen.

Sigra werkt samen met gemeente Amsterdam om werken en wonen in Amsterdam toegankelijker te maken. 

Meer informatie