Thema: energiek op de werkvloer

In 2023 staat het thema Energiek op de werkvloer centraal tijdens de Sterk in je werk week. Maar wat betekent dit nu precies? Energiek brengen we in verband met levensenergie. En een energieke medewerker bruist van vitaliteit en inspiratie en zet zich graag in voor de organisatie en is bevlogen en betrokken. De medewerker zit lekker in z’n vel. Een mooie reden om als werkgever dit thema de aandacht te geven die het verdient en de medewerker te faciliteren om zelf regie uit te oefenen op haar/zijn eigen energielevel.

De landelijke Sterk in je werk week is bedoeld om aandacht te geven aan het behoud van zorg- en welzijnspersoneel en om werkgevers handvatten te bieden en te inspireren bij goed werkgeverschap.

Activiteiten Sterk in je werk week

Tijdens deze week kunnen medewerkers deelnemen aan een divers aanbod van online activiteiten, gericht op behoud. De online activiteiten voor zorg- en welzijnsmedewerkers van onze leden worden via het platform werkeninzorgenwelzijn.nl gepubliceerd. Fysieke activiteiten die onze leden voor eigen medewerkers organiseren zullen zij dit jaar alleen verspreiden via de eigen communicatiekanalen.

Optioneel en bij voldoende interesse kunnen we ook kijken of we op één of meerdere dagdelen een speedcoachingsessie door een regionale loopbaancoach op locatie kunnen organiseren.

Aandacht geven aan behoud van zorg- en welzijnsprofessionals

Sigra ondersteunt en inspireert aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties, maar ook individuele zorgmedewerkers, deel te nemen aan de landelijke Sterk in je Werk week.

Samen met de aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties en andere werkgeversorganisaties in Nederland faciliteert Sigra tijdens deze week diverse online evenementen en coaching voor zorg- en welzijnsprofessionals (op locatie). Hierbij ligt de focus op het behoud, de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Doe mee met je organisatie en meld je aan

Gaat jouw organisatie deelnemen? Laat ons dan voor 15 oktober weten welke online activiteit(en) je wilt organiseren. Daarbij kun je ook aangeven of jouw organisatie interesse heeft en een ruimte beschikbaar stelt voor de speedcoachingsgesprekken van Sterk in je werk.

Heb je nog verdere vragen of wil je meer informatie over de Sterk in je werk week, neem dan even contact met ons op.

Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dit vind je terug in onze privacyverklaring

Ik heb kennisgenomen van de privacyverklaring en ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens. 

Aanmelden en meer informatie