Impact van EIDOS op kankerbehandeling

Robert Kuipers van Ellogon.AI tijdens zijn pitch: 

“Tijdens deze pitch van vijf minuten krijgen in de EU veertig mensen een kankerdiagnose. Veertien daarvan zullen hieraan overlijden. Met immunotherapie is de overlevingskans drie keer hoger. Alleen is het dan wel belangrijk dat de juiste patiënten die therapie krijgen." 
 

Met een CE-certificering en implementatie in diverse Nederlandse ziekenhuizen, waaronder het Nederlands Kankerinstituut, staat EIDOS klaar om de markt te betreden en zo het verschil te maken in de behandeling van kankerpatiënten.

Jury kiest voor impact

De jury, met voorzitter Arianne van Lavieren van het Zilveren Kruis, koos Ellogon.AI als winnaar vanwege de potentie van EIDOS om de levenskwaliteit van patiënten te verbeteren. Kuipers is dankbaar voor de erkenning en ziet het als een kans om hun product verder onder de aandacht te brengen en de markt op te gaan. 

Op weg naar de overwinning

Ellogon.ai gaat naar de finale van de Nationale Zorginnovatieprijs 2024 tijdens het Health Valley event op 21 maart 2024 in Nijmegen. Stemmen kan tussen 20 maart t/m 3 april op zorginnovatie.nl. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het Zorg&ICT event op 10 april 2024 in Utrecht.

Innovatie in de zorg versnellen met Zorg2025

Zorg2025, georganiseerd door Amsterdam AI, Amsterdam Economic Board, ROM InWest, Rabobank en Sigra, organiseert deze voorronde om innovatie in de sector te versnellen. Lees meer over de genomineerden en hun indrukwekkende innovaties op amsterdameconomicboard.com

Meer informatie