Mijn rol bij team Sigra

Als schrijver en redacteur bij Sigra zorg ik ervoor dat onze boodschappen helder en begrijpelijk zijn, zodat iedereen kan deelnemen aan onze projecten. In samenwerking met vier collega's creëer ik content voor diverse communicatiekanalen, waaronder onze website, LinkedIn, en nieuwsbrieven. Mijn werk omvat niet alleen schrijven en redigeren maar ook het verfijnen van onze werkprocessen en teamwork. Het voelt goed om te weten dat ik bijdraag aan het succes van Sigra en onze boodschap kan overbrengen naar een breed publiek.

Ik ben trots op

Ik heb een geweldige jeugd gehad in Amsterdam-Zuidoost. Ik ben dankbaar voor de diversiteit en inclusiviteit die we daar hadden. Hokjes bestonden niet bij ons op school. Het maakte niet uit welke achtergrond je had, we vierden alle feesten samen. We gooiden kleurpoeder om de lente in te luiden (Holi Phagwa), we hielden rekening met elkaar tijdens de Ramadan, we wensten elkaar Shubh Divali en naast Oud en Nieuw was Lunar New Year ook belangrijk. Met het kerstdiner was er voor iedereen iets lekkers op tafel. Het mooie was dat ik me niet anders voelde, niemand werd bevraagd over zijn of haar achtergrond. Niemand was die ander. Je bent er. Je bent jezelf. En dat was leuk genoeg. Ik ben trots op mijn vrienden van toen die dit mogelijk hebben gemaakt. Wij waren echt een geweldige community en ik ben blij dat ik daar deel van uitmaakte.

Samenwerken betekent voor mij

Zonder oordeel elkaar écht zien en oprecht interesse tonen door open vragen te stellen. Het is waardevol om de ander de ruimte te geven om te praten en soms even stil te zijn, zodat je echt kunt luisteren.

Samenwerken betekent voor mij ook hulp aanbieden bij datgene waar het talent van de ander niet zit, maar waar jij wel weer een kei in bent. We kunnen veel van elkaar leren en door elkaars sterke kanten te bewonderen en te benoemen, helpen we elkaar om nog meer te groeien. 

Mijn motto

Ik heb twee motto’s:

  • In mijn leven ben ik altijd op tijd.
  • Every day is a school day.