Succesvolle samenwerkingsverbanden

We deelden twee krachtige regionale projecten die illustreren hoe vruchtbaar samenwerking kan zijn. Peter Felius, projectleider van SEMD, deelde inzichten uit het SEMD-project, terwijl Josha Puite Jacobs (praktijkhoudend manager huisartsenpraktijk Puite), Vincent Puite (praktijkhoudend huisarts) en Lisanne Hink (projectleider bij Buurts) de samenwerking tussen welzijn en de eerste lijn belichtten.
 

Naar de uitvoering van het regioplan

Raheel Raisi (namens de zorgverzekeraars) deelde zijn visie op de overgang van het regioplan naar de uitvoering. Hij benadrukte het belang van leidende principes om de beweging van ziekte en zorg naar gezondheid en welzijn te maken. 
 

Acties voor de toekomst

Raheel identificeerde ook concrete acties voor de toekomst, zoals het betrekken van inwoners, het opzetten van monitoring voor het regioplan en het creëren van een samenwerkingsstructuur. Aansluitend zong Marloes Arkesteijn het lied “Wij maken het verschil’ en nodigde de zaal uit haar tijdens het refrein bij te vallen. Tot slot nodigde Jan Welmers (namens de welzijn- en zorgorganisaties) wethouder Diana van Loenen (namens de gemeenten) uit voor enkele afsluitende woorden. Zij sprak haar vertrouwen uit in de uitvoering van het regioplan.
 

Lees de uitgebreide update

De middag bood een mix van inzichten, voorbeelden en concrete plannen, waarbij we van abstracte ideeën naar praktische uitvoering gingen. Voor degenen die er niet bij konden zijn, bieden we deze uitgebreide update aan om een indruk te krijgen van de bijeenkomst. 


We zijn samen in beweging om het welzijn in de regio Kennemerland te versterken.

Meer informatie