Mijn rol bij Team Sigra

Als informatie manager, help ik leden van Sigra met het vertalen van informatiebehoeften naar oplossingen. Dat kan technisch zijn, maar werkafspraken en adaptatie zijn nét zo belangrijk. Veranderen doe je nooit alleen. Samenwerken is voor mij de sleutel. Hoeveel techniek je ook neerzet, uiteindelijk draait alles om mensen. Met een ruime ervaring in zorg en daaraan gerelateerde ICT vraagstukken, merk ik dat het daar iedere keer weer op neerkomt.

Ik ben trots op

Ik ben trots dat ik mijzelf blijf ontwikkelen en nieuwe uitdagingen niet uit de weg ga. Van intensive care verpleegkundige naar informaticus naar projectleider in de zorg. Sinds een paar jaar is daar zakelijk tekenen bijgekomen. Altijd met een warm hart voor mensen en voor kennis overdragen. Privé ben ik, samen met mijn vrouw, trotse ouders van drie prachtige jong volwassen meiden.

Samenwerken betekent voor mij

Eerst luisteren, dan begrijpen en daarna pas spreken. Iedereen in zijn waarde laten. Open staan voor andere ideeën dan in je eigen hoofd rondjes lopen. Dat is samenwerken.

Mijn motto

Alleen kun je sneller gaan, samen kom je verder.