Thema 'De kracht van diversiteit en inclusie'

Tijdens deze editie staat de kracht van diversiteit en inclusie centraal. Eén van de onderwerpen is inclusief leiderschap. Binnenkort volgt het volledige programma.

 

Moderator Bouchra Talidi


Bouchra Talidi modereert het evenement. Haar expertises zijn diversiteit, inclusie en leiderschap. Bouchra is ervan overtuigd dat een inclusieve en diverse samenleving kan: ‘Als we maar bereid zijn om met elkaar gewoontegedrag te doorbreken en af te wijken van de platgetreden paden.’ Bouchra en haar team helpen organisaties om hun weg te vinden in deze snel veranderende samenleving en termen als inclusie en diversiteit om te zetten in uitvoerbare plannen Ze verzette bergen op dit onderwerp bij het Ministerie van Sociale zaken en de KRO-NCRV en schudde het ministerie van Economische Zaken en Klimaat op. Ook bij de Politie werkte ze mee aan het beleidsthema diversiteit en inclusie.

 

 

Praktische gegevens

 

  • Datum: donderdag 26 september 2024
  • Tijd: inloop vanaf 13.00 uur. Start bijeenkomst om 13.30 uur. De conferentie duurt tot 16.30 uur. Aansluitend vindt er een borrel plaats.
  • Locatie: House of Watt, James Wattstraat 73, 1097 DL Amsterdam
  • Doelgroep: Sigra-leden en samenwerkingspartners van Sigra
  • Gratis toegankelijk

 

Aanmelden

Conferentie Diversiteit & Inclusie
 

Op donderdag 26 september van 13.30 tot 16.30 uur organiseert Sigra de conferentie Diversiteit & Inclusie. Met deze jaarlijkse conferentie benadrukken wij gezamenlijk het belang van diversiteit en inclusie in zorg en welzijn. Meld je nu aan!

Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt, dit vind je terug in onze privacyverklaring

Ik heb kennisgenomen van de privacyverklaring en ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens. 

Meer informatie