Mijn rol bij Team Sigra

Als projectmedewerker ondersteun ik diverse overleggen, bijvoorbeeld op het gebied van schuldhulpverlening, wat wil zeggen dat ik organiseer en┬á faciliteer door te voorzien in de juiste vergaderstukken en heldere verslaglegging. Ik werk aan kennisdeling door themabijeenkomsten op het gebied van privacy & informatieveiligheid te organiseren en de community Pas op privacy te onderhouden. En binnenkort zal ik me focussen op de samenwerking tussen cli├źntenraden. Ben benieuwd wat voor mooie resultaten dat gaat opleveren.

Ik ben trots op

Mijn sportieve prestaties. Niet dat die nu zo enorm bijzonder zijn, maar de lol die het me oplevert, de trots na het leveren van een behoorlijke inspanning waar ik eerst tegenop zag, het is namelijk vaak te nat, te koud, te warm, te vroeg, te laat of wat al niet meer. De ontspanning achteraf is dat allemaal waard. Wat dat betreft lijkt het soms net op werk: de voldoening volgt na de inspanning. En: ook een individuele sport als hardlopen (mountainbiken, schaatsen) is veel leuker en makkelijker als je het samen doet.

Samenwerken betekent voor mij

Complexe vraagstukken met elkaar oppakken en gezamenlijk toewerken naar een resultaat dat werkt en draagvlak heeft bij betrokkenen. Want alleen met elkaar kun je meer bereiken dan ieder op zich. En van elke samenwerking leer je, als mens en als professional.

Mijn motto

Zorgen dat professionals hun werk goed kunnen doen.