Programma

Deel 1 | Masterclass / workshop ‘Werving gericht op jongeren’ door Marieke Wehner.
10:00 tot 11:30 uur

Marieke Wehner is Managing Director van Sollicitatiedokter en de Virtuele Banenbeurs, een online experience waar de nieuwe werkgeneratie haar carrièrekansen ontdekt. Marieke adviseert werkgevers geregeld over hoe ze generatie Z kunnen bereiken. Ze geeft er ook lezingen over en heeft er recent een artikel over geschreven, welke je hier kunt lezen.

Marieke Wehner

Speciaal voor Sigra leden staat Marieke deze ochtend stil bij het werven van de jongere generaties. Van trends en ontwikkelingen tot de mogelijkheden om jongeren te bereiken. Daarnaast ontvang je voorbeelden en tips voor het inzetten van online- en offlinewervingskanalen waar jij de dag na de bijeenkomst direct mee aan de slag kunt. Het wordt een interactieve sessie. Marieke kijkt er ontzettend naar uit en ziet je graag op 9 juni!

Deel 2 | Sigra-activiteiten en updates
11:30 tot 12:00 uur

Namens Sigra zullen Sanne Janssen, Waheeda Abdoelrahman en Renske van der Linden jullie bij te praten over de ontwikkelingen en activiteiten van Sigra.

  • We blikken kort terug op de Ontdekdezorg Week
  • We delen data en bevindingen van de nieuwe website www.komwerkeninzorgenwelzijn.nl
  • We vertellen over de komende Sigra-activiteiten waar je als Sigra-lid aan kunt deelnemen.

 

Deel 3 | Lunch
12:00 tot 13:00 uur

We sluiten af met een heerlijke gezamenlijke lunch bij Casa Sofia. Geef je in het formulier aan of je blijft lunchen en of je allergieën hebt?

Zijn er vragen of heb je een suggestie voor de bijeenkomsten van Sigra? Stuur dan een mail naar Renske van der Linden via rvdlinden@sigra.nl 

Aanmeldformulier

Contact voor meer informatie