Mijn rol bij Team Sigra

Samen met collega’s draag ik bij aan een betere (keten)zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Binnen de regio help ik mee aan een betere verbinding tussen mensen met hersenletsel en de verschillende hulpverleners en zorgorganisaties. Ook adviseer en ondersteun ik landelijke organisaties zoals de hersenletselalliantie, het landelijk overleg hersenletsel teams (LOHL) en de Breinlijn.

Ik ben trots op

Nog altijd ben ik blij dat ik zo’n vijftien jaar geleden ervaringsdeskundigen met niet aangeboren hersenletsel heb aangenomen in de revalidatieteams die ik aanstuurde. Ook mijn achtergrond als ergotherapeut vind ik waardevol bij de invulling van mijn huidige werk. Als ergotherapeut keek ik samen met mensen naar hun wensen en mogelijkheden. In mijn werkzaamheden bij Sigra en eigenlijk in heel het leven vind ik dat belangrijk; denken in mogelijkheden. Weten wat je graag zou willen en vervolgens met elkaar zoeken naar mogelijkheden om dat te bereiken.

Samenwerken betekent voor mij

Waarom moeilijk doen, als het samen kan. Deze tekst van Loesje is me op het lijf geschreven. Samen weet je meer en kom je verder. Bovendien vind ik samenwerken en het zoeken naar verbinding leuk. Laten we vooral de samenwerking  met ervaringsdeskundigen (blijven) aangaan!

Mijn motto

Tot hier… en dan verder!