Mijn rol bij Sigra

Als officemanager beheer en bewaak ik de complexe agenda van onze directeur Saskia Schalkwijk. Dit omvat het plannen van vergaderingen, afspraken en evenementen, waarbij ik prioriteiten stel en ervoor zorg dat alles soepel verloopt. Hierdoor kan de directeur haar werk effectief uitvoeren. Naast het agendabeheer ben ik medeverantwoordelijk voor de ledenadministratie. Dit houdt in dat ik de gegevens van leden bijhoud en lidmaatschapsaanvragen verwerk. Ook ben ik betrokken bij diverse interne projecten, waarbij ik samenwerk met collega’s om doelen te bereiken en een efficiënte werkomgeving te creëren. 

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het dagelijks soepel laten verlopen van de gang van zaken op kantoor. Ik ben het aanspreekpunt voor alle medewerkers, waarbij ze met vragen en verzoeken bij mij terecht kunnen. Kortom, als officemanager draag ik bij aan een goede werksfeer en een gastvrij kantoor. Een uitdagende en veelzijdige rol!

Ik ben trots op

Privé ben ik trots op mijn heerlijke gezin. Tegenwoordig ook met fijne schoondochters. Qua werk ben ik trots dat alle afspraken in de overvolle agenda’s goed gepland staan en team Sigra goed verloopt.

Samenwerken betekent voor mij

Voor mij betekent samenwerken dat je elkaars kwaliteiten ziet en deze combineert om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Mijn motto

Elke dag is anders en je bent nooit te oud om te leren.