Mijn rol bij team Sigra

Als Functionaris Gegevensbescherming werk ik vanuit Sigra voor de eerste lijn en voor VVT’s . Ik houd toezicht op het naleven van de privacy en adviseer hierover aan mijn opdrachtgevers. Het is een interessant nieuw werkveld, en samen met het management van de verschillende organisaties geef ik vorm aan steeds privacy bewustere organisaties.  Daarnaast help ik bestuurders met het oppakken van hun verantwoordelijkheden voor het naleven van privacywetgeving. De  snelle ontwikkelingen op het gebied van privacy  maken dit vak voor mij zo boeiend.

Ik ben trots op

Het plezier waarmee ik mijn zeer verschillende werkervaringen combineer binnen mijn huidige rol als FG. In mijn huidige werk als Functionaris gegevensbescherming werk gebruik ik dagelijks mijn eerdere ervaringen als mediator, organisatie adviseur, marktonderzoeker en leidinggevende.   

Samenwerken betekent voor mij

Voor mij betekent samenwerken dat je de ruimte geeft aan anderen om te schitteren. Ik lever daarbij graag de structuur en de context aan, zodat we samen het verschil kunnen maken. Ik word blij van samen een goed resultaat neerzetten en van te voren helder hebben wat het doel is en hoe we dat gaan bereiken.  

Mijn motto

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan