Vacatures en loopbaanoriëntatie

De vacatures op Komwerkeninzorgenwelzijn.nl verschijnen ook op de vacaturesite van de landelijke campagne Ik Zorg:Ontdekvacaturesinzorgenwelzijn.nl.

Komwerkeninzorgenwelzijn.nl biedt naast vacatures ook informatie en hulp voor mensen die zich oriënteren op een opleiding, zij-instroomtraject of een baan in zorg en welzijn.

Vacatures plaatsen

Leden van Sigra kunnen vacatures kosteloos plaatsen. Ook is het mogelijk om tegen gereduceerd tarief een automatische koppeling te maken vanuit het vacaturebeheersysteem van de eigen organisatie. Vacatures worden dan direct doorgeplaatst.

Kijk voor meer informatie op: Komwerkeninzorgenwelzijn.nl/voor-werkgevers/vacatures-plaatsen

Niet-leden kunnen vacatures tegen betaling plaatsen. Voor het automatisch doorzetten van vacatures, kunnen niet-leden contact opnemen met: info@komwerkeninzorgenwelzijn.nl

Evenementenkalender

De website heeft een evenementenkalender. Leden kunnen hier activiteiten aanmelden. Op de sociale media kanalen van Sigra worden de activiteiten ook onder de aandacht gebracht.

Regionaal contactpunt: Infopunt Komwerkeninzorgenwelzijn

Om geïnteresseerden die willen (blijven) werken in zorg en welzijn zo goed mogelijk te informeren, heeft Sigra een infopunt opgezet. Het infopunt is een samenwerking van partijen in de eigen regio zoals Sigra-leden, onderwijsinstellingen, UWV, Transferpunt Amsterdam, gemeenten en loopbaanimpuls Sterk in je Werk. Het infopunt helpt geïnteresseerden op weg naar voorlichtingsactiviteiten, opleidingen of werkplekken die bij ze passen.

Het infopunt is bereikbaar via e-mail: contactpunt@sigra.nl.

Meer informatie