Publiekscampagne Ik Zorg

‘Ik Zorg’ is een landelijke publiekscampagne van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Doel is om een breed publiek te enthousiasmeren voor de sector zorg en welzijn.

Op Ontdekdezorg.nl vertellen meer dan zeshonderd zorg en welzijnsprofessionals hoe divers en betekenisvol het werk is. Naast vacatures, ook uit Sigra-regio’s, is er informatie te vinden over opleidingen en beroepen.

Deel & doe mee! #ikzorg

Als zorgorganisatie kun je meedoen aan de campagne Ik Zorg door verhalen te delen op sociale media met hashtag #ikzorg. Organisaties kunnen ook de eigen arbeidsmarktcommunicatie laten aansluiten bij de campagne.

Je vindt hiervoor een toolkit, een handleiding, campagnemateriaal en een postergenerator op Ontdekdezorg.nl/download-campagnemateriaal.

Ik Zorg Campagne logo

Campagne en platform Op Kop

Op Kop is een online platform en imagocampagne voor werken, leren en wonen in de Kop van Noord-Holland voor de brede doelgroep. Het doel is het werven van studenten voor onderwijsinstellingen en het aantrekken en matchen van werkzoekenden en werkgevers. Centraal staan de inspirerende verhalen van mensen die al leren en werken in de Kop van Noord-Holland.

Gratis profiel aanmaken

Organisaties en het onderwijs kunnen gratis een profiel aanmaken op Opkop.nl.

Op Kop is een initiatief vanuit het programma De Kop Werkt! en Match2020. Sigra/ZWplus voert het projectleiderschap voor de sector Zorg & Welzijn.

Opkop.nl

Campagne Op Kop

Jouw Kansen in de Jeugdhulp

Met de campagne ‘Jeugdhulp Amsterdam’ willen we het tekort aan deskundig en ervaren personeel in de jeugdhulp aanpakken. Op de bijbehorende website staan functies binnen de jeugdhulp uitgebreid beschreven met links naar openstaande vacatures. Professionals vertellen over de uitdagende en interessante kanten van het werk die zij persoonlijk hebben ervaren.

De campagne is een gezamenlijk initiatief van aanbieders van jeugdhulp en jeugdbescherming, de gemeente Amsterdam en Sigra.

Jouwkansenindejeugdhulp.nl

Jouw kansen in de jeugdhulp

Meer informatie