Gastlessen van zorg- en welzijnsambassadeurs

Zorg- en welzijnsambassadeurs geven gastlessen op scholen en studiekeuze- en banenbeurzen. Door een eerlijk en persoonlijk verhaal te vertellen, laten ze zien hoe leuk en belangrijk hun vak is en wat het beroep en de studie van je vraagt. Sigra helpt mee bij de ontwikkeling van lesmateriaal en lesstof voor scholen.

Lespakket zorg en welzijn

‘Aan jou hebben we wat'' is een interactief lesprogramma voor het voortgezet en het primair onderwijs. Scholieren maken op laagdrempelige wijze kennis met de sector. Lees meer of bestel zelf het gratis lespakket op Aanjouhebbenwewat.nl.

Overzicht loopbanen en opleidingen 

Download de folder waarin alle loopbanen en opleidingen in zorg en welzijn staan. 

Meedoen met gastlessen

Ken of ben je een zorg- of welzijnsmedewerker? Lees meer over hoe je je kunt aanmelden als ambassadeur. Scholen kunnen gastlessen aanvragen door een e-mail te sturen naar zorgvoorscholen@sigra.nl.

Studiebeurzen

De Studie Experience is een gratis, regionale studiebeurs voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Sigra staat elk jaar met meerdere leden op de studiekeuzebeurs en richt de zorg- en welzijnsstand in. Neem contact op met Waheeda (zie hieronder) als je als Sigra-lid wilt aansluiten. 

Aanjouhebbenwewat.nl

Meer informatie