Inspiratiewebinar “Duurzame inzetbaarheid, zo maak je er werk van!”

Datum: 
maandag 05 oktober 2020
Tijd: 
09:15 – 11:00 uur
Locatie: 
Online
Omschrijving: 

Graag nodigen we je uit voor de inspiratiewebinar “Duurzame inzetbaarheid, zo maak je er werk van!” op maandag 5 oktober van 09.15 tot 11.00 uur.

Samen zorgen voor vitale en gelukkige zorg- en welzijnsprofessionals.
Tijdens deze webinar inspireren we je om (actief) aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid binnen je organisatie. Door concrete voorbeelden en projecten uit de praktijk voeden we je met kennis over vitaliteit, werkplezier en inzetbaarheid en kan je na de webinar gelijk verder of aan de slag. Zo zorgen we samen voor vitale, gelukkige en gezonde werknemers, nu en in de toekomst. 

Inspirerende verhalen. Zo doen andere organisaties het.
Waarom is het belangrijk om aandacht te hebben voor duurzame inzetbaarheid? Hoe werken andere werkgevers aan gezondheid en inzetbaarheid van werknemers? Wat gaat goed en waar lopen zij tegenaan? En wat kan jouw organisatie hiervan leren?

Deze verhalen gunnen je een kijkje in de keuken bij anderen. Laat je inspireren!

  • Jelmer van de Burg - ambulanceverpleegkundige bij Ambulance Oost - en een directeur-bestuurder en over het belang van duurzame inzetbaarheid.
  • Odile Tits - HR Business Partner bij Arkin - en een medewerker gaan in gesprek over het duurzame inzetbaarheid beleid dat zich focust op 4 levensfases: elke levensfase vraagt iets anders van je beleid.  
  • Susie Flameling - programmamanager Vitaliteit a.i. bij Omring - en andere betrokken professionals vertellen over het vitaliteitsprogramma om medewerkers te ondersteunen om vitaal te blijven.
  • De opnames vinden plaats in het prachtige Cobra museum. Tijdens de pauze van de webinar laten we je beelden zien van de omvangrijke collectie kunst van Nederlandse moderne kunstenaars.
  • Verrassende afsluiter!

Ik ben geïnteresseerd! Hoe kan ik me aanmelden?
Je kunt je aanmelden via het formulier via deze link. Je ontvangt uiterlijk 1 dag van tevoren de link om de live webinar te volgen. 

De webinar is mogelijk gemaakt door SIGRA, Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid en Colijn & partners. Voor dit project is steun verleend vanuit het Europees Sociaal Fonds.

ESF