Bijeenkomst Zorg2025

Datum: 
dinsdag 19 november 2019
Tijd: 
Inloop vanaf 15:00. Om 17:00 start de borrel
Locatie: 
Cafe restaurant Dauphine, Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam
Omschrijving: 

Op 19 november organiseren de MediciDesk van de Rabobank Amsterdam, Amsterdam Economic Board, SIGRA, ahti en de Kamer van Koophandel de volgende sessie uit de serie ZORG2025, een reeks netwerkbijeenkomsten voor zorgprofessionals en innovatieve ondernemers in de gezondheidszorg.

Dit keer als thema: Het financieren van zorginnovaties als bedrijf en als bedrijfsmodel.

Hoe kom je van een vernieuwend idee om de gezondheidszorg te verbeteren tot een gezond bedrijf met een passend verdienmodel? Wat is er nodig om voor een innovatief concept financiering op te halen en om een structurele bekostiging in de zorg te krijgen?

Sprekers:

  • Daniel Hommes, MD, PhD, CEO & Founder DEARhealth. DEARhealth is een AI gestuurde zorgpad technologie waarmee de gezondheidsuitkomst van de patiënt verbeterd, de zorgkosten worden gereduceerd en de medische behandelteams een accurate beslisondersteuning krijgen. Hoe komen zij van idee tot bedrijf.
  • Dick Sietses, Partner bij Health Innovations. Health Innovations investeert in jonge bedrijven die de zorg beter en betaalbaarder maken. Wanneer is een innovatief zorgconcept interessant genoeg om in te investeren?
  • Jeroen Struijs, Universitair hoofddocent LUMC, senior researcher RIVM: welke nieuwe bekostigingsmodellen van gezondheidszorg zijn er en hoe beïnvloeden die de zorg?

Tijd: De inloop is vanaf 15.00 uur en het programma start om 15.30 uur.

Tijdens de borrel vanaf 17.00 uur is er voldoende gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers en zorgprofessionals of om met de sprekers nader in te gaan op hun presentatie

De bijeenkomst is gratis. Aanmelden doe je via deze link. 

Graag tot 19 november!

 

De Zorg2025-bijeenkomsten zijn netwerkbijeenkomsten voor aanbieders en innovatieve ondernemers in zorg en welzijn.

Met deze ontmoetingen willen wij partijen in de healthsector bijeen brengen en zicht bieden op ontwikkelingen, noodzaak en mogelijkheden van innovatie in zorg en welzijn. De bijeenkomsten organiseren wij samen met Rabobank Amsterdam, Amsterdam Economic Board, Kamer van Koophandel en Ahti.