Wij zien je Wel middag; gezinsleven met ZEVMB

Datum: 
donderdag 16 mei 2019
Tijd: 
13.00 tot 17.00
Locatie: 
Utrecht (loopafstand station)
Omschrijving: 

De landelijke Werkgroep Wij zien je Wel is door staatssecretaris Van Rijn in het leven geroepen om een impuls te geven aan de kwaliteit van leven van gezinnen met een kind met ZEVMB (zeer ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen). Op 16 mei 2019 organiseert de werkgroep een bijeenkomst waarin zij alles delen wat zij tot nu toe hebben gezien, opgehaald en zichtbaar gemaakt met ouders en alle belangrijke betrokken disciplines en zorgverleners.

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die (professioneel) betrokken is bij gezinnen met mensen met Zeer Ernstige Verstandelijke en Meervoudige Beperkingen (ZEVMB) is welkom. Van revalidatie- of kinderarts tot medewerker kinderdagcentrum en van zorgkantoor tot gezinscoach, verzorger of fysiotherapeut. Maar ook medewerkers van CIZ, ZN, gemeente, zorgaanbieder en anderen zijn van harte welkom.

Programma

  • Aanbieden tussenrapportage ‘Wat hebben we gezien en zichtbaar gemaakt? – handreiking voor de praktijk’ aan belangrijke stakeholders.
  • Stand van zaken van het programma Wij zien je Wel.
  • Samen Kijken-sessies op basis van goede voorbeelden uit de praktijk, die door ouders en professionals samen worden begeleid.

Waar en wanneer

Donderdag 16 mei 2019, van 13.00 tot 17.00 in Utrecht (loopafstand station)
Meld je aan en neem je collega mee!

Meer informatie en aanmelden
Stuur deze uitnodiging door aan iedereen die ook op enigerlei wijze betrokken is bij deze groep.