Werken met millennials

Datum: 
dinsdag 10 december 2019
Tijd: 
van 14.30-17.00 uur, met aansluitend een borrel!
Locatie: 
Miss Bell (de Telefooncentrale), Koelmalaan 350, Alkmaar
Voor wie: 
De workshop is bedoeld voor HR-managers, HR-professionals, leidinggevende en natuurlijk millennials die in de zorg- of welzijnssector werken. NB: SIGRA leden hebben voorrang!
Omschrijving: 

Workshop Thijs Launspach 'Werken met millennials' (mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds)

Millennials   

Al sinds enkele jaren spreken kenners van een  burn-out epidemie in Nederland. Hoge werkdruk, verwachtingen en keuzestress spelen overal een grote rol. Ook binnen de zorg- en welzijnssector zien we een hoog verzuim- en uitstroompercentage. Vooral onder millennials, ook bekend als generatie Y, is het uitvalpercentage hoog.

SIGRA en haar leden hebben de duurzame inzetbaarheid van zorg- en welzijnsprofessional hoog in het vaandel staan. Met de vergrijzing en ontgroening van de beroepsbevolking is het essentieel om de millennials niet uit het oog te verliezen. Deze doelgroep vormt immers de komende 20-45 jaar de werkende beroepsbevolking. Daarom zijn wij erg trots dat niemand minder dan Thijs Launspach op  dinsdag 10 december van 14.30-17.00 de workshop “Millennials en werkstress” komt geven!

De workshop vindt plaat bij Miss Bell, Koelmalaan 350, Alkmaar. Aansluitend vindt er een borrel plaats.

Workshop “Werken met millennials”
Thijs Launspach (psycholoog, schrijver en spreker) schreef over deze onderwerpen al drie boeken: “Het Millennial Manifest” (2017), “Fokking druk” (2018) en “Leidinggeven aan millennials” (2019). Thijs is een expert op het gebied van stressmanagement, burnout en millennials. Kijk via deze link naar zijn college voor de Universiteit van Nederland. Tijdens de workshop “millennials en werkstress” zoomen we samen met Thijs in op de generatie Y om te leren:

  • wat hun drijfveren zijn;
  • wat hun talenten zijn;
  • wat zijn mogelijke valkuilen en;
  • hoe je als organisatie of leidinggevende het beste met deze generatie samenwerkt.

Aanmelden?
Ben je enthousiast geworden en wil je de workshop bijwonen? Meld je dan voor vrijdag 29 november aan via dit aanmeldformulier. Er is maar beperkte beschikbaarheid, dus wees er snel bij!