Inspiratiedag Sterk in je Werk

Datum: 
vrijdag 16 februari 2018
Tijd: 
9.00 - 14.00
Locatie: 
UWV Alkmaar, Mallegatsplein 10, 1815 AG Alkmaar
Voor wie: 
Alleen voor genodigden (inschrijving is vol)
Omschrijving: 

In het kader van de loopbaanimpuls Sterk in je Werk organiseert SIGRA in samenwerking met het UWV, Nieuwzorg & Enroute een Inspiratiedag. Deze dag helpt mensen de juiste weg te vinden naar een baan die bij hen past. De Inspiratiedag is alleen voor genodigden (UWV klanten in de regio Noord-Holland-Noord) en vindt plaats op vrijdag 16 februari. De inschrijving is vol.

Workshops 

Voor de genodigden zijn vier workshops georganiseerd:

1. Focusgesprek met een loopbaancoach Is de zorgsector wel iets voor jou? Welk beroep binnen de zorg past het beste bij jou?  Voorafgaand aan de inspiratiedag wordt je gevraagd een talentenscan te maken. De resultaten van deze loopbaantest worden besproken en er is ruimte voor individuele wensen.

2. Persoonlijk profiel Hoe profileer ik mezelf?  Als je weet wie je bent, waar je goed in bent en wat je wil in een baan is het makkelijker de juiste baan te vinden.

3. Grenzen aangeven op een leuke manier  Deze training geeft je handvatten om je grenzen aan te geven op een behulpzame en collegiale manier.

4. Vitaliteit en werkgeluk Deze training geeft je handvatten om vitaler en gezonder te werken binnen de zorg.  

Informatie & banenmarkt

Afsluitend is er de mogelijkheid om meer informatie te ontvangen door o.a. in gesprek te gaan met de aanwezige loopbaancoaches onder het genot van een broodje en een drankje. Actuele vacatures in de zorgsector worden overhandigd. Zorgaanbieders en het UWV zullen ook aanwezig zijn.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Sacha Bakker.