Netwerkbijeenkomst JONG SIGRA

Datum: 
dinsdag 16 oktober 2018
Tijd: 
16.00 - 18.00 uur
Locatie: 
Atelier, Valschermkade 16a, 1059CD, Amsterdam
Voor wie: 
Beleids- of stafmedewerker van lid van SIGRA jonger dan 35 jaar
Omschrijving: 

Op 16 oktober wordt voor de derde keer de JONG SIGRA Netwerkbijeenkomst georganiseerd. Het thema is deze keer INNOVATIE.

SIGRA is het JONG SIGRA netwerk vorig jaar gestart om jong talent samen te brengen. Jonge talenten kijken met een frisse blik naar ideeën van een organisatie of samenwerkingsverband. Dit maakt hen een belangrijke schakel binnen de organisatie, want zorg- en welzijnsvernieuwing kan niet zonder de professionals van de toekomst. De ontmoeting van jonge professionals van verschillende leden in dit netwerk sluit tevens aan bij de missie van SIGRA om integraal over alle domeinen binnen zorg en welzijn samen te werken.

Programma

  • Bestuurder SIGRA aan het woord – Mariënne Verhoef, Spirit
    Mariënne Verhoef van Spirit (Jeugd & opvoedhulp) vertelt over haar loopbaan en haar associatie met het thema. Spirit is onder meer betrokken bij het innovatieve concept Garage 2020.
  • Technologische innovatie: Hoe wordt dit een succes en hoe pak je dit aan als young professional?
    Lotte Cornelisse van Vilans neemt ons mee in haar ervaringen rondom succesvol technologische innovatie. Ook worden adviezen gegeven hoe je dit als young professional oppakt binnen je organisatie.
  • Borrel
    Deze keer is er voldoende tijd om te netwerken!

JONG SIGRA Meeloopdag

Een beleids- of staffunctie kan sterk verschillen op inhoud. Ben jij benieuwd hoe het dagelijks leven van een ander JONG SIGRA lid er uitziet? Geef dit dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Geef hierbij ook aan of jouw organisatie een meeloopdag(deel) kan faciliteren. Tijdens de borrel zullen we de vraag en het aanbod presenteren.

Aanmelden

Meld je nu aan via het aanmeldformulier en geef hierin jouw voorkeur en beschikbaarheid voor een JONG SIGRA meeloopdag. 

Wij hebben er weer zin in. Tot 16 oktober!

Met vriendelijk groet,
Namens JONG SIGRA
Oddy, Lisa, Félice, Mark