Adver-Online

Al enkele jaren heeft SIGRA een succesvolle samenwerking met Adver-Online. SIGRA en Adver-Online hebben een mantelovereenkomst afgesloten, waardoor leden van SIGRA met 15% korting gebruik kunnen maken van de diensten van Adver-Online.

Uw vacature wordt gevonden

Adver-Online adviseert u in welke media uw wervingsadvertentie het best door uw doelgroep wordt gevonden en gelezen. Zij optimaliseren uw advertentieteksten en maken deze internet proof (Search Engine Optimization). Na uw akkoord op de proefdruk wordt uw advertentie, vaak nog dezelfde dag, online geplaatst.
De vacatures worden standaard doorgeplaatst op werkindezorg.nl (de vacaturesite van SIGRA).

Het gratis recruitmentsysteem HROffice onderteunt uw wervingstraject

Uw gehele wervingstraject kan worden ondersteund door gebruik van de gratis versie van het recruitmentsysteem HROffice (webbased). Hiermee integreert u uw mediamix, wervingsactiviteiten en het behandelen van uw sollicitanten naadloos met elkaar. Het kan een hele tijdsbesparing opleveren! Denkt u hierbij aan het automatisch versturen ontvangstbevestigingen (uw tekst of u maakt gebruik van één van de reeds aanwezige sjablonen) en het makkelijk afwijzen, uitnodigen of “in reserve” houden van kandidaten.

Digital Signing maakt dat u nog een grotere doelgroep bereikt

U kent het wel, u loopt ergens binnen (NS stations, sportaccomodaties, benzine stations e.d.) en u ziet een beeldscherm waar allerlei informatie wordt getoond. Dit is Digital Signing. Hier kan ook uw wervingsadvertentie staan! Het is een bewezen feit dat meer dan 2 keer zoveel mensen naar deze schermen kijken ten opzichte van het traditionele billboard. Alleen al in Amsterdam en directe omgeving zijn inmiddels al 1.800 schermen aanwezig. Een ideale kans om optimaal met uw vacatures/boodschap onder de aandacht te worden gebracht.

Alle voordelen op een rij:

  • Adver-Online heeft contacten en contracten met vrijwel elke relevante vacaturesite en social mediasite. Omdat zij grootschalig inkopen is er sprake van zeer scherpe tarieven.
  • Als lid van SIGRA krijgt u nog eens 15% korting op deze scherpe prijzen.
  • Uw advertentie wordt zichtbaar op elke site waarop uw doelgroep navigeert.
  • Uw organisatie wordt optimaal in het voetlicht gesteld (Employer Branding).
  • Een evidente besparing in kosten en tijd.
  • Gratis gebruik maken van de recruitment software.
  • Eén loket, één contactpersoon die alles voor u regelt.

 

Meer informatie of nader kennismaken?

De adviseurs van Adver-Online staan u graag te woord. Belt u met 023-5530350 of stel uw vraag via advies@adver-online.nl. Vanzelfsprekend is er ook de mogelijkheid om een persoonlijke presentatie te krijgen. Zij komen graag bij u langs!