Aanmeldformulier landelijke kick-off Breinlijn

Datum:       9 december
Tijd:            12.30uur tot 14.00uur
Doelgroep: Iedereen (mensen met hersenletsel, hun naasten, professionals of andere geïnteresseerden en betrokken bij Breinlijn)

Vul hieronder je gegevens in en maak een keuze voor 1 verdiepingssessie, zodat we je vooraf een digitale vergaderlink kunnen sturen.
SIGRA is mede-organisator van de landelijk kick-off. Raadpleeg de privacyverklaring, indien gewenst.

Verdiepingssessies:

 1. Communicatiestrategie Breinlijn en de kansen die hieruit voortvloeien
  Sinds de komst van Breinlijn worden vier social mediakanalen gebruikt om een grotere doelgroep te bereiken, die bestaat uit mensen met hersenletsel, hun naasten en professionals. Door onder meer het bereik te analyseren kan worden gemeten in hoeverre de huidige communicatiestrategie passend is. Kom erachter welke kansen er nog voor sociale media en andere communicatie uitingen liggen en denk mee!

 2. Stuurinformatie achter Breinlijn en de mogelijke toepassing op kwaliteitsverbetering van zorg en ondersteuning voor mensen met hersenletsel
  Er wordt een korte presentatie gegeven over de stuurinformatie die tot nu toe zijn verzameld door het registreren van vragen en (verwijs)adviezen. In deze sessie staan we stil bij de interpretatie van deze cijfers en bij de kansen en mogelijkheden die stuurinformatie heeft om bij te dragen aan de verbetering van de zorg en ondersteuning voor mensen met hersenletsel.

 3. Geschiedenis en ontwikkeltraject van Breinlijn
  In deze sessie wordt je meegenomen in het innovatietraject dat we als 16 hersenletselregio's gezamenlijk hebben doorlopen om tot een landelijke Breinlijn te komen en wat wijzelf en andere kunnen leren van dit traject.

 4. Dialoog over het verder ontwikkelen van Breinlijn & de regionale ketensamenwerking NAH/CVA (=VOL)
  Samen met het panel dat bestaat uit verschillende direct betrokken bij Breinlijn voeren we een dialoog over Breinlijn en de versterkende samenwerking van de regionale NAH en CVA netwerken. We staan stil bij kansen voor doontwikkeling, suggesties en andere vragen van deelnemers.
  Vanwege grote interesse voor de kick-off is het helaas niet meer mogelijk om je voor verdiepingsessie 4 in te schrijven. Maak een keuze uit één van de drie andere verdiepingssessies.

Mijn gegevens & keuze verdiepingsessie