Organisaties ontzorgen

Randstad, met ervaring in de zorg, draagt zorg voor de opleiding van de Taakbrigades.  Nieuwe medewerkers worden in korte tijd voor een aantal basistaken - die de organisatie mede bepaalt - klaargestoomd, zodat zij heel snel kunnen worden ingezet voor specifieke afgebakende taken. Randstad verzorgt de selectie (inclusief assessments), de scholing en een groot deel van de begeleiding. Bij deze werving, selectie en het opstarten van de brigades wordt jouw organisatie daadwerkelijk ontzorgd.

Welke taken voeren deze brigades voor je uit?

De Taakbrigades bestaan uit (zij-)instromers die versneld worden opgeleid voor eenvoudige handelingen en het bieden van zorg en ondersteuning, op basis van het zorgplan. Bij deze (zij-)instromers wordt scherp gekeken naar opleidingsniveau en competenties die voor de zorg belangrijk zijn. Het gaat hierbij om omscholing voor:

  • Bieden van zorg en ondersteuning op basis van het zorgplan. 
  • Ondersteuning bij huishouden en wonen (roomservice).         
  • Ondersteuning bij persoonlijke basiszorg.

 

Kan dit op korte termijn?

Het klaarstomen voor een aantal basisvaardigheden van deze brigades is al op korte termijn mogelijk. Randstad en de regionale ROC’s, hebben ervaring in het opleiden van zorgpersoneel.

Kosten 

De inzet van de Taakbrigades viel binnen de subsidieregeling Coronabanen 2022 van de Rijksoverheid, maar het aanbod van de COZO regeling is voorlopig opgeschort. Deze kunt u dus (voorlopig) niet inzetten voor dit aanbod

Informatie

Doe mee en neem contact op met Waheeda Abdoelrahman via contactpunt@sigra.nl

Voor vragen over de constructie en opleiden kan je contact opnemen met Odette van Gaalen, Opleidingsadviseur bij Randstad, odette.van.gaalen@nl.randstad.com, 0653612433.

Voor Informatie over de subsidieregeling Coronabanen kun je terecht op de website van DUS-I

 

Meer informatie